“Αν ο Σάσι δεθεί με τον κόσμο του ΟΦΗ, θα δείτε μεγάλη τρέλα”

Ο Γιάννης Ταραλίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον Ισμαήλ Σάσι στάζοντας μέλι για τον Τυνήσιο αλλά και για τον κόσμο του ΟΦΗ.

Ο πρώην μέσος του ΟΦΗ ήταν συμπαίκτης με τον Τυνήσιο στην ΑΕ Ζακκακίου και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 σκιαγράφησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην προηγούμενη σεζόν όπου παρακολούθησε την πορεία του ΟΦΗ μιλώντας για τις σχέσεις με τον κόσμο και την συμβολή του στην κατάκτηση της ανόδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Ταραλίδης στον Athletic Radio 104,2

Για τον Ισμαήλ Σάσι: “Όταν ήρθε στην Κύπρο και το ΑΕΖ, δεν ακούστηκε και πολύ το όνομα του. Μέσα σε έξι μήνες έκανε ένα σούπερ πρωτάθλημα και πήρε μεταγραφή για την ΑΕ Λεμεσού που δεν είναι και μικρή ομάδα. Εκεί βρήκε έναν προπονητή που τον πίστευε και κατάφερε να παίξει. Και η ΑΕ Λεμεσού είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Κύπρου με πολύ καλούς παίκτες”.

Για το αν μπορεί να βοηθήσει τον ΟΦΗ: “Θα τον βοηθήσει απίστευτα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό αλλά και στα “φτερά” της επίθεσης. Απλά αυτός ο παίκτης ότι έχει, να είστε σίγουροι πως θα το δώσει μέσα στο γήπεδο. Για τον ΟΦΗ είναι μια πολύ δυνατή επιλογή”.

Για τα χαρακτηριστικά του Σάσι: “Είναι ένα καταπληκτικό παιδί που θέλει πάντα να κερδίζει, δεν θέλει να χάνει ποτέ. Παίζει πολύ στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός και με την πλάτη είναι ακόμα πιο δύσκολος αντίπαλος. Παρότι δεν του φαίνεται, είναι πολύ δυνατός και πολύ δύσκολα θα του πάρεις την μπάλα. Εάν έχει δίπλα του παίκτες που θα τον βοηθήσουν τότε είναι σε θέση να κάνει πολλά πράγματα. Αν βρει ανοικτό γήπεδο, έφυγε. Δεν φοβάται να πάει ακόμα και κόντρα σε τρεις αντιπάλους. Αν μπει στο “Γεντί Κουλέ” και αρχίσει να δένεται με την Θύρα 4 και ακούσει το όνομα του και διάφορα τέτοια, τότε τον πιάνει μεγάλη τρέλα. Αν ζήσει και νιώσει την αγάπη του κόσμου του ΟΦΗ, τότε θα τον δείτε μέσα στο γήπεδο και θα εκπλαγείτε”.

Σε ποιες θέσεις μπορεί να αγωνιστεί: “Συνήθως έπαιζε πίσω από τους επιθετικούς αλλά χρησιμοποιήθηκε και σαν εξτρέμ. Μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης”.

Για τις δικές του αναμνήσεις από τον ΟΦΗ: “Στον ΟΦΗ πέρασα πολύ όμορφες στιγμές. Η πτώση του ΟΦΗ στιγμάτισε την καριέρα μου και θα με κυνηγάει. Ευτυχώς, τα χρόνια πέρασαν και ο ΟΦΗ βρίσκεται ξανά εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Έγινε μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν για να πετύχει τον στόχο του”.

Για το αν παρακολουθούσε τον ΟΦΗ: “Μιλούσα πολύ με τον Δημήτρη Μαχαίρα που είμαστε και πολύ καλοί φίλοι. Εδώ στην Κύπρο παρακολουθούσαμε αρκετά τον ΟΦΗ, η αγορά του νησιού έχει εστιάσει πολύ στην Ελλάδα όπου δυστυχώς οι καταστάσεις χειροτερεύουν. Δυστυχώς για εμένα δεν έπαιξα στο “Γεντί Κουλέ”, ατύχησα να μην παίξω σε αυτό το “κλουβί”. Παίζαμε στο Παγκρήτιο, το γήπεδο είχε 15.000 κόσμο και δεν ήταν καθόλου έδρα. Ενώ στο “Γεντί Κουλέ” έχει 3.000 και νιώθεις ότι το γήπεδο είναι γεμάτο. Η ομάδα ήταν μια οικογένεια, από ότι μου έλεγε και ο Μαχαίρας. Αν υπήρχε αυτό το κλίμα στην εποχή μου τότε θα είχαμε κάνει θαύματα.

Για την συμβολή του κόσμου του ΟΦΗ: “Ο κόσμος ανέβασε την ομάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η παρουσία του ΟΦΗ στην Πάτρα όπου παρότι έπαιζε εκτός έδρας, δημιούργησε καταπληκτική ατμόσφαιρα. Συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να κρατήσει ενωμένη την ομάδα που αντιμετώπιζε προβλήματα. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ όπου η Ομόνοια είναι μια τεράστια ομάδα και την κρατάει ζωντανή ο κόσμος της. Πρέπει η διοίκηση του ΟΦΗ να βρει τον τρόπο ώστε να τριπλασιάσει την έλευση του κόσμου. Αυτό δεν συνέβαινε παλιότερα. Ο κόσμος του ΟΦΗ δεν θέλει να έρχεται και να βλέπει την ομάδα του να παραδίδει τα όπλα. Ο ΟΦΗ κρεμόταν από μια κλωστή αλλά ο κόσμος ήταν εκεί και κράτησε ζωντανή την ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook