Ανακοινώθηκε και ο Κυριακίδης από τον ΟΦΗ

Την τέταρτη μεταγραφή και δεύτερη μέσα σε μια ημέρα ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΦΗ με τον Παύλο Κυριακίδη να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.

Μέσω Facebook ανακοίνωσε και τον Παύλο Κυριακίδη, η ομάδα του ΟΦΗ, καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, συμφώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας και υπόγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο 27χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο με τον Νίκο Παπαδόπουλο να προσθέτει ακόμα ένα σημαντικό “γρανάζι” στο… οπλοστάσιο του για την φετινή χρονιά στην Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Αίσιο τέλος είχε για τον ΟΦΗ μας, μια ακόμη σημαντική μεταγραφική υπόθεση. Ο Παύλος Κυριακίδης, απάντησε θετικά στην πρόταση της ομάδας μας και θα είναι και αυτός στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ.
Η συμφωνία του ΟΦΗ με Κυριακίδη, είναι για ένα χρόνο.

Ο Παύλος Κυριακίδης είναι παλιός γνώριμος του Νίκου Παπαδόπουλου, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Ηρακλή. Ο Παύλος Κυριακίδης γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1991 στην Κοζάνη. Εχει αγωνιστεί σε Κοζάνη, Πανηλειακό, Ζακυνθο, Ηρακλή και Ατρόμητο.

«Παύλο Κυριακίδη, καλώς ήρθες και εσύ, στην ΟΦΑΡΑ μας!» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο Facebook για την απόκτηση του 27χρονου μέσου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook