Το “Γεντί Κουλέ” που είναι κολαστήριο και το παράπονο του Αγρίτη

Ο Ανέστης Αγρίτης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αγάπη του για τον ΟΦΗ εκφράζοντας το προσωπικό του απωθημένο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανέστης Αγρίτης στον Athletic Radio 104,2

Για το δέσιμο του με τον ΟΦΗ: “Πέρασα πολύ όμορφα, δέθηκα με την ομάδα και τον κόσμο. Έπαιξα μόνο δύο χρόνια, όλοι ήμασταν μια οικογένεια και παρά τις δύσκολες στιγμές πέρασα πολύ όμορφα στον ΟΦΗ. Πάντα θα τον αγαπάω και θα τον σκέφτομαι και έρχομαι όποτε μου δίνεται η δυνατότητα”.

Για τις ομοιότητες του φετινού ΟΦΗ με εκείνον της περιόδου 2010 – 2011: “Ο φετινός ΟΦΗ ήταν μια επανάληψη εκείνων των γεγονότων. Και φέτος είχε πολλές δυσκολίες, είχε έναν πολύ καλό προπονητή και μαζί με τον κόσμο που είναι η δύναμη του κατάφερε να πετύχει τον στόχο της ανόδου. Μετά τα Χριστούγεννα η ομάδα έπαιζε πολύ καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Φαινόταν από τα σκορ με τα οποία κέρδιζε τα παιχνίδια”.

Για τον ΟΦΗ της νέας περιόδου: “Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Με τις κατάλληλες προσθήκες, με τον κορμό και αυτόν τον προπονητή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο νέο πρωτάθλημα”.

Για το γεγονός ότι διατήρησε τον βασικό κορμό: “Αυτό είναι το πλεονέκτημα της ομάδας που διατήρησε τον βασικό κορμό και με κάποιες προσθήκες θα συνεχίσει την καλή πορεία”.

Για το “Γεντί Κουλέ”: “Σίγουρα, το Γεντί Κουλέ είναι το κολαστήριο για κάθε ομάδα που έρχεται εδώ πέρα. Ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη αυτής της ομάδας. Όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα παίρνει τόση δυναμή και ο στόχος θα κριθεί στα εντός παιχνίδια”.

Για το ότι δεν έπαιξε με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ: “Όντως αυτό ήταν το παράπονο μου και το σκέφτομαι ακόμα και τώρα. Έπαιξα στα δύο δύσκολα χρόνια της Β’ Εθνικής. δεν κατάφερα να μείνω στην Σούπερ Λιγκ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook