Μαρινάκης: “Να συνεχιστεί το έργο του Παπαδόπουλου”

Ο Πέτρος Μαρινάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την συνεργασία του με τη Νίκη Σητείας αλλά και για τον αγαπημένο του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Μαρινάκης στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή Derby με τον Μανώλη Θέμελη

Για την πρόταση – πρόκληση: “Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και η Νίκη Σητείας μου δίνει όλα τα εφόδια για να δουλέψουμε και να κάνουμε σωστά πράγματα. Παρέχει γήπεδο, στην ομάδα υπάρχει γυμναστής, διατροφολόγος, φυσικοθεραπευτής και ακαδημίες. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά”.

Για την αποδοχή της πρότασης: “Έπρεπε να συζητήσω πρώτα με τον ΟΦΗ, δεν βάζω ως προτεραιότητα το οικονομικό και δεν με αντιπροσωπεύει. Ήθελα να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα. Συζητήσαμε για να αναλάβω θέση στον ΟΦΗ και εκείνη του γενικού αρχηγού των “Κ” δεν μου ταιριάζει. Τα πρόσωπα αλλάζουν αλλά ο ΟΦΗ μένει”.

Για τους στόχους της Νίκης Σητείας: “Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Τα οικονομικά είναι δύσκολα, ο βασικός στόχος δεν είναι η άνοδος αλλά αν επιτευχθεί δεν θα πούμε και όχι”.

Για την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ: “Είναι δύσκολη απόφαση να αφήσεις τις ακαδημίες και να ασχοληθείς με μεγαλύτερες ηλικίες. Όπως είπα και πριν, δεν μπορούσα να βοηθήσω από το πόστο που μου προτάθηκε. Οι επιλογές δεν γίνονται από εμάς αλλά πρέπει να είναι σεβαστές”.

Για τον ΟΦΗ: “Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παραμένει μεγάλη ομάδα και το μόνο που πρέπει να λυθεί είναι το οικονομικό πρόβλημα ώστε να μπορέσει να μπει σε έναν σωστό δρόμο αλλά και για να μπορέσει να δουλέψει πιο σωστά. Το ξέρουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ και ελπίζω να το διορθώσουν”.

Για την θητεία του ως σκάουτερ: “Είναι ένα καλό πόστο, αρκεί να έχεις τα εφόδια. Ξέρουμε ότι υπάρχουν ταλέντα στην Ελλάδα αλλά πρέπει να του παρέχεις τα πάντα για να μπορείς να ασχοληθείς μαζί του. Αν δεν μπορείς να τα παρέχεις, δεν λειτουργεί σωστά το σκάουτινγκ. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να δέσουν”.

Για την άνοδο του ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ πρέπει να βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ και πιστεύω ότι σιγά – σιγά θα το πάνε καλά το καράβει. Εύχομαι να συνεχιστεί το έργο του Νίκου Παπαδόπουλου και να τα καταφέρουν”.

Για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς: “Δεν πρέπει να γίνουν τα λάθη του παρελθόντος. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι πολύ καλό καθώς αναπτύσσεται το ελληνικό στοιχείο στον ΟΦΗ. Σιγά – σιγά και σκαλί – σκαλί θα γίνει η καλή δουλειά”.

Για τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ: “Υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες και πιστεύω ότι με την δουλειά που γίνεται, υπάρχει η δυνατότητα να βγαίνουν ένα – δύο παιδιά. Θα είναι μεγάλη επιτυχία, εάν αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο. Είναι στα χέρια των παιδιών και των προπονητών ώστε να υλοποιηθεί αυτός ο στόχος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook