«Ήθελα πολύ να μείνω στον ΟΦΗ»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του έκανε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ.

«Θέλω να συνεχίσω και του χρόνου, την καλή σεζόν που έκανα φέτος με τον ΟΦΗ» ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Κουτσιανικούλη μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Όσον αφορά την παραμονή του στον ΟΦΗ, ξεκαθάρισε πως από την αρχή ήταν ο πρώτος του στόχος: «Το ήθελα πολύ. Για αυτό ήρθε πέρσι στην ομάδα άλλωστε. Για να επιστρέψω μαζί της στην Σούπερ Λίγκ. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Είμαι χαρούμενος όμως, γιατί στην ομάδα μένουν και τα περισσότερα παιδιά που ανεβάσαμε την ομάδα. Περάσαμε μαζί δύσκολες στιγμές και τελικά τα καταφέραμε».

«Ελπίζω η χρονιά να είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να κάνει κάτι καλό. Η ομάδα έχει τα φόντα» τονίζει ο βραχύσωμος επιθετικός ενώ για τη φετινή χρονιά με τον ΟΦΗ λέει ότι «ήταν μια σπουδαία χρονιά για μένα και θέλω να έχει συνέχεια. Είχα αποτελεσματικότητα και είμαι ικανοποιημένος. Εύχομαι να κάνω την ίδια και καλύτερη χρονιά και του χρόνου στην Σούπερ Λίγκ».

Κλείνοντας, στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. Όπως λέει «τους θέλουμε δίπλα μας όλη τη χρονιά. Σε κάθε παιχνίδι το Γεντί Κουλέ πρέπει να είναι γεμάτο!».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook