Φαζός: “Χαίρομαι που επιστρέφω στην Σουπερ Λιγκ με τον ΟΦΗ”

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ παραχώρησε ο Μανώλης Φαζός, λίγες ώρες μετά την επέκταση της συμφωνίας του με τους “μελανόλευκους” για δύο ακόμα χρόνια.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ο ΟΦΗ, ενώ εξέφρασε την χαρά του για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «ΉτανφΟΦ τρία δύσκολα χρόνια για όλους μας, στις μικρές κατηγορίες. Ο ΟΦΗ δεν ανήκει εκεί. Επέστρεψε εκεί που αξίζει να βρίσκεται και χαίρομαι και επιστρέφω και εγώ στην Σούπερ Λίγκ, με τον ΟΦΗ. Είναι κάτι που το ήθελα πολύ και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για τους προσωπικούς του στόχους, τονίζει πως «θα συνεχίσω να δίνω το 100% στην προπόνηση και στα παιχνίδια, περιμένοντας πάντα την ευκαιρία. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσω τη νέα περίοδο, να δώσω ότι περισσότερο έχω για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ενώ στέλνει και ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Τους θέλουμε ακόμα περισσότερο δίπλα μας. Φέτος δείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνουμε και του χρόνου».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook