Κορυφώνει την προετοιμασία και ενημερώνει τον κόσμο

Και ενώ η προετοιμασία για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με την Σπάρτη συνεχίζεται, σήμερα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου ώστε να ενημερωθούν οι φίλαθλοι της ομάδας, για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στον ΟΦΗ,

Ανεβάζει στροφές ο ΟΦΗ για το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τη Σπάρτη (27/5, 5μμ) στο οποίο ο στόχος είναι η νίκη και η κατάκτηση του τίτλου της Football league.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει στον τραυματία Δερμιτζάκη και τους νεαρούς Πλευράκη και Κοντογιάννη, οι οποίοι έκαναν επέμβαση στους κοιλιακούς. Οι Μονιάκης και Οικονόμου, ανεβάζουν και αυτοί στροφές και δείχνουν να έχουν ξεπεράσει και αυτοί τους τραυματισμούς τους.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα το πρωί ξανά στο ΒΑΚ και μετά η «καντίνα το Μανωλιό» θα προσφέρει ένα μπάρμπεκιου στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ.

Εντωμεταξύ, η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, κάτι που είχε αναγγελθεί από τις προηγούμενες ημέρες, το παιχνίδι της Κυριακής με τη Σπάρτη, που είναι το τελευταίο του πρωταθλήματος, αλλά και η ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας, για θέματα που αφορούν αυτήν την εποχή τον ΟΦΗ, θα είναι το αντικείμενο συνέντευξης Τύπου που θα δοθεί σήμερα στις 11 π.μ. στην αίθουσα Τύπου του “Γεντί Κουλέ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook