Στόχος να “κλείσει” με τις ανανεώσεις

Ο ΟΦΗ μετράει αντίστροφα για το φινάλε του πρωταθλήματος κοιτάζοντας κυρίως την επόμενη μέρα όπως τόνισε και ο τεχνικός του στις δηλώσεις του στο περιθώριο του φιλικού με την Νεάπολη.

Σε λίγες μέρες η σεζόν 2017-18 ολοκληρώνεται με θετικό πρόσημο για τον ΟΦΗ, ενώ με την νίκη την Κυριακή επί της Σπάρτης θα συνδυάσει την άνοδο με την πρωτιά. 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στο περιθώριο του φιλικού αγώνα του ΟΦΗ, στη Νέαπολη (10-1), ανέφερε στις δηλώσεις του για τον σχεδιασμό που κάνει αυτήν την εποχή, σε συνεργασία με τη διοίκηση, ότι είναι σε καλό δρόμο και ίσως αυτήν την εβδομάδα τελειώσουν οι ανανεώσεις, για να προχωρήσει η ομάδα και στις μεταγραφές.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: 

“Θεωρούμε ηθικό, πρώτα να τελειώσουμε με τους υπάρχοντες παίκτες και μετά να πάμε στις μεταγραφές. Υπάρχει χρόνος. Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους. Αυτή η περίοδος είναι όμως και η πιο σημαντική για τη νέα σεζόν. Την νέα σεζόν οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες».

Οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν ρεπό μέχρι και αύριο, Τρίτη, το πρωί, όπου επιστρέφουν στις προπονήσεις, για το τελευταίο παιχνίδι με τη Σπάρτη στην Κυριακή (27/5, 5μμ) στο “Γεντί Κουλέ”.

Πηγή photo: image-services.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook