Αποκλειστικό: Οικονόμου… 2020!

Ο Άγγελος Οικονόμου ανοίγει τον χορό των ανανεώσεων με τον ΟΦΗ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, συμφώνησε προφορικά για την ανανέωση του συμβολαίου του για δύο χρόνια ακόμα.

Ο 23χρονος μέσος που έχασε όλη την σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο παιχνίδι του περασμένου Νοέμβρη κόντρα στον Αιγινιακό, έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του ΟΦΗ για την ανανέωση του συμβολαίου του για δύο χρόνια ακόμα. Ήταν μια κίνηση από την πλευρά του ΟΦΗ που δείχνει ότι πιστεύει πολύ στο ταλέντο του Άγγελου Οικονόμου και τον οποίο πιστεύει πολύ ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο ΟΦΗ πιστεύει πολύ σε αυτόν, ο «Παπ» τον ήθελε και έτσι οι δύο πλευρές δεν άργησαν να συμφωνήσουν προφορικά και απομένει πλέον το τυπικό σκέλος με την υπογραφή των συμβολαίων.

Ο Άγγελος Οικονόμου ήταν ο μεγάλος άτυχος του φετινού ΟΦΗ ωστόσο πρόλαβε να δείξει δείγματα του ταλέντου του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανσερραϊκό όπου ήταν από τους κορυφαίους παίκτες στο παιχνίδι των Σερρών. Στον ΟΦΗ πιστεύουν πολύ στην αξία του νεαρού κεντρικού μέσου που θεωρούν παράλληλα ότι θα αποτελέσει μια εσωτερική μεταγραφή για τη νέα χρονιά.

Η κίνηση της ανανέωσης του Άγγελου Οικονόμου δείχνει ότι στον ΟΦΗ βάζουν σιγά – σιγά μπροστά τις μηχανές για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου ο οποίος κινείται σύμφωνα με όσα θέλει ο Νίκος Παπαδόπουλος και με βάση την έκθεση που έχει παραδώσει στην διοίκηση της ομάδας. Στον ΟΦΗ που μπορεί να μην το φωνάζουν όμως ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει να δουλεύει με φουλ μηχανές και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να έχουν τελειώσει αρκετές από τις υποθέσεις των ανανεώσεων που αποτελούν και προτεραιότητα για τον Παπαδόπουλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook