Θα “μιλήσει” το… βάθος του ρόστερ στα Περβόλια

Ο ΟΦΗ έχει πολλά προβλήματα με τραυματίες, αλλά υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις ώστε να αναπληρώσει τα κενά και να φύγει με το διπλό ανόδου από τα Χανιά κόντρα στον Α.Ο.Χ / Κισσαμικό.

Με αρκετούς παίκτες απόντες από το κανονικό πρόγραμμα συνεχίστηκε και την Τετάρτη (18/4) η προετοιμασία του ΟΦΗ, για το παιχνίδι του Σαββάτου (17.00) με τον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό στα Περβόλια.

Το ιατρικό δελτίο είναι γεμάτο αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να φανεί το βάθος του ρόστερ της ομάδας και να αναπληρωθούν τα κενά.

Στόχος ανεξάρτητα από το ποιοι θα παίξουν είναι η νίκη που θα “κλειδώσει” την άνοδο και θα “ανοίξει” τον δρόμο της πρωτιάς.  

Στην προπόνηση που έγινε στο ΒΑΚ, οι Βουό, Λεάλ, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και η συμμετοχή τους παραμένει ερωτηματικό. Η οριστική απόφαση της τεχνικής ηγεσίας θα ληφθεί μέχρι την Παρασκευή.

Εκτός θα είναι ξανά ο Παπαστεριανός, μετά από απόφαση του τεχνικού επιτελείου, καθώς μετά το μεγάλο διάστημα αποχής που έχει δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Στο προσεχές παιχνίδι δεν υπολογίζονται και οι τιμωρημένοι Ποτουρίδης και Μαχαίρας. Αλλά και οι γνωστοί απόντες (τραυματίες) Μονιάκης, Οικονόμου, Δερμιτζάκης.

Νέα προπόνηση για τον ΟΦΗ, θα γίνει σήμερα το απόγευμα (5μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook