Ένα…τρένο που θυμίζει… ασθενοφόρο

Ο ΟΦΗ μπορεί να έχει στα… πιτς οκτώ παίκτες του για το Σαββατιάτικο ματς με τον Α.Ο.Χ / Κισσαμικό, αλλά στόχος είναι να συνεχίσει το αήττητο σερί και να ξεκινήσει να “χτίζει” νέο νικηφόρο κόντρα στην ομάδα που στο ματς του πρώτου γύρου ξεκίνησαν όλα τα… ωραία.

Τρένο πηγαίνει ο ΟΦΗ από το ματς του πρώτου γύρου με τον Α.Ο.Χ / Κισσαμικό καθώς από εκείνο το ματς μετράει νίκες έχοντας απολέσει μόλις 5 βαθμούς! 

Βέβαια πιο πολύ τις τελευταίες μέρες θυμίζει… νοσοκομείο και ασθενοφόρο, αφού το ιατρικό δελτίο είναι φορτωμένο.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου (17,00) στα Περβόλια συνεχίζεται μετ΄εμποδίων. Ο τραυματίας Μαχαίρας, που είναι και τιμωρημένος, έχει τεθεί νοκ-άουτ από την αναμέτρηση.

Ατομικό και θεραπεία, ακολούθησαν οι Παπαστεριανός, Μονιάκης, Λεάλ και Βουό. Εξ’ αυτών ο Μονιάκης δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Η συμμετοχή των υπολοίπων θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Εκτός είναι ακόμη ο τερματοφύλακας Δερμιτζάκης που χειρουργήθηκε στο γόνατο και ο Οικονόμου, που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στις 12μμ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Μετά την προπόνηση θα γίνει μπάρμπεκιου, στο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook