Με την γνωστή… συνταγή στην Δράμα

Ο ΟΦΗ θα επιδιώξει να παρουσιάσει την Κυριακή κόντρα στην Δόξα το ίδιο σοβαρό πρόσωπο και ελπίζει η διακοπή για το Πάσχα να μην του κόψει τον ρυθμό.

Με… σπασμένα τα φρένα πηγαίνει ο ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα και την Κυριακή στην Δράμα θα επιδιώξει το 13ο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ελπίζει η διακοπή του πρωταθλήματος να μην τον επηρεάσει και να συνεχίσει με τα ίδια χαρακτηριστικά και την γνωστή… συνταγή επιτυχίας. Σοβαρότητα, πειθαρχία και ταπεινότητα και όχι έπαρση και… τουπέ.

Ευχάριστα νέα είχε η προπόνηση του ΟΦΗ, την Τετάρτη (11/4) στο ΒΑΚ με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Μάνος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και προπονήθηκε κανονικά, ενώ ένα σημαντικό μέρος της προπόνησης ακολούθησε και οΚοιλιάρας, ο οποίος φαίνεται να έχει ελπίδες, ώστε να είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση.

Ατομικό και θεραπεία ακολούθησε και πάλι ο  Παπαστεριανός. Το ίδιο και οι Λεάλ και Μονιάκης, οι οποίοι είναι εκτός πλάνων από την αναμέτρηση.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα, Πέμπτη, το απόγευμα, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook