Παπαδόπουλος: «Οι παίκτες είναι μάγκες και κάναν κατάθεση ψυχής»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ εξήρε και την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του «Γεντί Κουλέ» και έκανε λόγο για ένα μικρό θαύμα που συνετέλεσε η ομάδα φέτος.

Tα όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά το ματς με τον Αρη (2-0):

«Παίζαμε κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Είχε καλό πασινγκ γκεϊμ. Η δύναμή μας είναι ότνα κλέψουμε την μπάλα. Σημαντικό το γκολ του άνου λίγο πριν το ημίχρονο. Είχαμε καλή τακτική.

Είναι μια καλή νίκη. Ο κόσμος μας γέμισε το γήπεδο. Θύμισε κάτι από τα παλιά. Η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη. Υπάρχει θετική αύρα παρά τα προβλήματα που έχουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Είχαμε ψυχή και κερδίσαμε το ματς.

Ευχαριστώ τον κόσμο. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει. Οι παίκτες είναι μάγκες και κάναν κατάθεση ψυχής. Είναι ένα μικρό Θαύμα αυτό που έχουν καταφέρει. Ακούγονται κάποιες βλακείες αλλά αυτοί κάνουν τα πάντα και αυτός είναι ο ΟΦΗ.

Είναι δύο ομάδες που δεν αξίζουν να παίζουν στην Φούτμπολ Λιγκ. Η ομάδα είχε “χτιστεί” καλά από την αρχή. Έλειπε η σοβαρότητα. Έβαζα λεφτά στην τράπεζα σε παίκτες για να μην κάνουν προσφυγή.

Τα αποτελέσματα μετράνε και ο χαρακτήρας της ομάδας συνετέλεσαν στο να έρθει αυτό που έχει έρθει. Αξίζουν μόνο μπράβο. Οι παίκτες α γραφτούν με κεφαλαία γράμματα στη ιστορία του ΟΦΗ και θα κερδίσουν στη καριέρα τους.

Η ομάδα θέλει μυαλό και γνώση για να μην ξανά φτάσει εκεί που έφτασε. Και καλή οργάνωση.

Πρέπει να προσέξει πολύ είτε είμαι εγώ είτε δεν είμαι εγώ εδω. Όλα θα γίνουν σιγά σιγά.

Ας γίνει το grexit στο Ελληνικό ποδόσφαιρο για να βάλουν μυαλό οι παράγοντες και την νοοτροπία που έχουν”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook