Σούπερ Λιγκ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Παρουσία 500 οπαδών του που έκαναν «Γεντί Κουλέ» την Αγυιά και παίζοντας μπαλάρα διέλυσε την Παναχαϊκή με 0-3 και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην φυσική του θέση.

Παρουσία 500 οπαδών του που έκαναν «Γεντί Κουλέ» την Αγυιά και παίζοντας μπαλάρα διέλυσε την Παναχαϊκή με 0-3 και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην φυσική του θέση.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους, ωστόσο μετά το δεκάλεπτο, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου, ισορρόπησαν το παιχνίδι, καταφέρνοντας μάλιστα να σκοράρουν και στην πρώτη τους φάση, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαχαίρα, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει πέναλτι και τον Μάνο να σκοράρει για το 0-1.

Λίγα λεπτά αργότερα οι «Μελανόλευκοι» πέτυχαν και δεύτερο γκολ, με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να καταλήγει στα δίχτυα του Σούλη.

Η… μαγική εμφάνιση του ΟΦΗ συνεχίστηκε και στο 43ο λεπτό μετά από μια μαγική αντεπίθεση, ο Κουτσιανικούλης, «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Μάνο και ο ικανός επιθετικός έγραψε το 0-3 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το… συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλο, έδωσε χώρο στην Παναχαική, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Στρέζου, εκτός από το σουτ του Κυνηγόπουλου.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και έτσι ο ΟΦΗ πανηγύρισε την ενδέκατη συνεχόμενη νίκη του και πλέον περιμένει το ντέρμπι κορυφής την Μ. Τετάρτη κόντρα στον Άρη στο «Γεντί Κουλέ».

Δείτε το live του αγώνα:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook