Να κάνει το πιο μεγάλο βήμα για την επιστρΟΦΗ

Αποστολή στην Πάτρα: Μανώλης Σαρρής. Στο ξεκίνημα ενός καυτού τετραήμερου για τον ΟΦΗ, φιλοξενείται σήμερα στην Πάτρα (LIVE 15.00 Athletic Radio 104,2 / Gentikoule) από την Παναχαϊκή με σκοπό να κερδίσει και να τελειώσει την υπόθεση άνοδου.

Με την ψυχολογία του να βρίσκεται στα ύψη και τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να τρέχουν ένα απίστευτο σερί δέκα συνεχόμενων νικών, σήμερα του δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία για να τελειώσει μια και καλή με την υπόθεση ανόδου. Η Παναχαϊκή βρίσκεται στο -10 από τον ΟΦΗ και με ήττα της τότε θα χάνεται κάθε ελπίδα για να υπάρξει βαθμολογική ανάκαμψη στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Στον ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι, και το γνωρίζουν καλά, να μπουν δυνατά από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και να μην δώσουν το δικαίωμα στην Παναχαϊκή να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού εφόσον ο ΟΦΗ καταφέρει να επιστρέψει αήττητος τότε όλα τα πράγματα θα έχουν μπει σε μια σειρά και θα γνωρίζει ότι στην συνέχεια του αρκούν πέντε νίκες για να σφραγίσει την άνοδο. Και παράλληλα θα διώξει κάθε άγχος για την συνέχεια – αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης κόντρα στον Άρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook