Διαφήμιση του ποδοσφαίρου, με νικητή τον ΟΦΗ

Μετά από ένα ματς – ροντέο ο ΟΦΗ πέτυχε την 10η σερί του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 4-2 του Εργοτέλη, που προηγήθηκε με 0-2, παραμένοντας μαζί με τον Αρη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την 10η σερί του νίκη πέτυχε ο ΟΦΗ επικρατώντας με 4-2 του συμπολίτη Εργοτέλη με επική ανατροπή καθώς βρέθηκε να χάνει στο ξεκίνημα με 0-2, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε 0-2 στο 3′ (!!) με γκολ των Κάιπερς στο 1′ και Σταματάκο στο 3′ αλλά ο ΟΦΗ “απάντησε”με τον Κουτσανικούλη στο 4′ και 17΄ σε ένα… τρελό πρώτο ημιχρονο.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την ανατροπή με σκόρερ για δεύτερη σερί αγωνιστική τον Ντίνα στο 52′. Το τελικό 4-2 εκανε ο Λεάλ στο 71′.

Στο 75′ αποβλήθηκε ο Βογιατζής ενώ στο 83′ μπήκε στο χορτάρι κατά χειροκροτούμενος ο Περογαμβράκης που επανήλθε από σοβαρό τραυματισμό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σωτηριάδης (Λασιθίου) με βοηθούς τους Τρουλινό (Ηρακλείου) και Πάγκαλο (Λασιθίου).

Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ:
Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μονιάκης (47′ Κοιλιάρας), Νάστος, Ντίνας (83′ Περογαμβράκης), Λεάλ (74′ Βαφέας), Μάνος, Κομεσίδης, Μαχαίρας, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.

Εργοτέλης:
Κατσιμήτρος, Σταματάκος, Τσέλιος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (72′ Ιατρούδης), Σταμόπουλος, Μπουρσέλης (10′ Κούρτι), Εφορντ (58′ Βογιατζής), Πάτας.

O Athletic Radio 104,2 και το athleticradio.gr σας μετέφεραν LIVE και λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook