Ο ΟΦΗ κάλυψε διαφορά 10 βαθμών μέσα σε έναν μήνα!

Ήταν 28 Ιανουαρίου όταν ο ΟΦΗ έχανε στην Λάρισα και η Παναχαϊκή με τη νίκη επί της Βέροιας ξέφευγε πέντε βαθμούς από την τρίτη θέση. 40 ημέρες μετά αντιστράφησαν οι ρόλοι αλλά και η διαφορά.

Στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος – που τότε αποδείχθηκε γρουσούζικη – ο ΟΦΗ έχανε ένα δικό του παιχνίδι. Ωστόσο, η πίστη στις δυνατότητες της ομάδας ήταν τέτοια που κανένας δεν εξέφραζε την ανησυχία του. Και αποδείχθηκε στην συνέχεια πως δικαιολογημένα όλοι πίστευαν ότι θα ερχόταν η ανατροπή. Για να συμβεί αυτό, έπρεπε ο ΟΦΗ να κάνει την δουλειά του. Και την είχε κάνει. Ακολούθησαν οκτώ σερί νίκες ενώ την ίδια ώρα η Παναχαϊκή έχανε, στο ίδιο χρονικό διάστημα, 10 ολόκληρους βαθμούς.

Η Παναχαϊκή άφηνε βαθμούς σε παιχνίδια που θεωρητικά ήταν εύκολα όπως η ήττα από τον Αιγινιακό και η ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό για να έρθει η ήττα από τον Εργοτέλη.

Ο ΟΦΗ βρισκόταν τότε στο -5 από την δεύτερη θέση και πλέον 40 ημέρες μετά βρίσκεται στο +5 από τους Πατρινούς. Αυτό βέβαια δείχνει και άλλα πολλά. Ότι πρόκειται για ένα πολύ ρευστό πρωτάθλημα που τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από αγωνιστική σε αγωνιστική και πως τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Ωστόσο είναι γεγονός ότι για πρώτη φορά την φετινή σεζόν ο ΟΦΗ πατάει γερά στις θέσεις ανόδου. Και η εικόνα της ομάδας είναι τέτοια που κάνει τους πάντες να πείθονται για τον τρόπο που παίζει αλλά και για το γεγονός ότι όλα εξαρτώνται από τα δικά του πόδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook