Συνέντευξη Τύπου ενότητας και συσπείρωσης

Κλίμα συσπείρωσης και ενότητας για την συνέχεια της χρονιάς έστειλε η συνέντευξη τύπου της Διοικούσας Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Εκείνοι που πήραν τον λόγο ήταν ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Γιώργος Αλετράς καθώς και οι Φανούρης Βατσινάς, Κώστας Καζανάκης που αποτελούν τα δύο από τα τρία (το άλλο είναι ο Γιάννης Πολεμαρχάκης) μέλη εκείνων που βοηθούν στην καθημερινότητα της ΠΑΕ. Από όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου που διήρκεσε σχεδόν 1,5 ώρα αυτά που αξίζει να αναφέρουμε είναι τα εξής:

Πρώτον ότι η Διοικούσα Επιτροπή θα παραμείνει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, δεύτερον ότι η διαδικασία της επιτήρησης βρίσκεται σχεδόν στην ολοκλήρωση της. “Έχουμε φτάσει σχεδόν στο 95% και εφόσον περάσουμε τότε θα έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία της αδειοδότησης σε 80%”. Επίσης, έγινε αναφορά, μετά από σχετική ερώτηση, και στο ενδιαφέρον που έδειξε ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης με τον Γιώργο Αλετρά να λέει ότι “μας ζητήθηκαν τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, του τα παραδώσαμε και από εκεί και πέρα δεν είχαμε καμία άλλη ενόχληση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook