Στην Σπάρτη για… πάρτι νίκης

Ο ΟΦΗ θα επιδιώξει να “κλείσει” νικηφόρα το πρώτο μισό του πρωταθλήματος σήμερα στην Σπάρτη (LIVE / 15.00 Athletic Radio 104,2, athleticradio.gr) στον αγώνα της 17ης αγωνιστικής της stoiximan.gr Football League.

Με στόχο να επιστρέψει στο Ηράκλειο με τους τρεις βαθμούς της νίκης θα αγωνιστεί σήμερα (LIVE / 15.00 Athletic Radio 104,2, athleticradio.gr) στην Σπάρτη ο ΟΦΗ στον αγώνα της 17ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της stoiximan.gr Football League.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Κουτσιανικούλη και  Ντίνα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Κοιλιάρας, καθώς οι ενοχλήσεις δεν τον έχουν ακόμη εγκαταλείψει και δεν είναι 100% έτοιμος αλλά και οι τραυματίες Λεάλ, Οικονόμου, Περογαμβράκης όπως και οι Κοντογιάννης, Πλευράκης, Νοικοκυράκης, Παναγιώτου, Παπατόλιος.

Η αποστολή του ΟΦΗ, που θα επιστρέψει στο Ηράκλειο σήμερα το βράδυ, μετά το παιχνίδι:

Στρέζος, Δερμιτζάκης, Βουό, Αργυρόπουλος, Κοέλιο, Βαφέας, Κομεσίδης, Κουτσιανικούλης, Μάνος, Μαχαίρας, Μονιάκης, Μπολάκης, Νάστος, Ντίνας, Παπαστεριανός, Ποτουρίδης, Πουρτουλίδης, Τοπούζης, Φαζός.

Το ματς θα “σφυρίξει” ο Αντωνίου (Αθηνών) με βοηθούς υου Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Γκοτσόπουλος (Αχαΐας), Μπακογιάννης (Αθηνών).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook