Σφακιανάκης: To καλύτερο υλικό

Αισιόδοξος για τη φετινή πορεία του ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο υπεύθυνος του τμήματος δημοσίων σχέσεων της ομάδας, Γιάννης Σφακιανάκης. Το στέλεχος των Κρητικών σε δηλώσεις που έκανε το απόγευμα της Δευτέρας στην ιστοσελίδα του συλλόγου στάθηκε ιδιαίτερα στις τελευταίες μεταγραφές των Εντόι και Δημούτσου (σ.σ. δανεικός) οι οποίες όπως τόνισε κάνουν το δυναμικό […]

Αισιόδοξος για τη φετινή πορεία του ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο υπεύθυνος του τμήματος δημοσίων σχέσεων της ομάδας, Γιάννης Σφακιανάκης. Το στέλεχος των Κρητικών σε δηλώσεις που έκανε το απόγευμα της Δευτέρας στην ιστοσελίδα του συλλόγου στάθηκε ιδιαίτερα στις τελευταίες μεταγραφές των Εντόι και Δημούτσου (σ.σ. δανεικός) οι οποίες όπως τόνισε κάνουν το δυναμικό του ΟΦΗ το ισχυρότερο της τελευταίας πενταετίας. «Η διοίκηση έχει ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας. Θα έλεγα ότι με πανηγυρικό τρόπο κλείνουμε τις φετινές μεταγραφές μετά και την απόκτηση των Δημούτσου και Εντόϊ. Θα έλεγα ότι ο ΟΦΗ σήμερα έχει το καλύτερο έμψυχο δυναμικό της τελευταίας πενταετίας. Αυτό είναι και ενδεικτικό των μεγάλων απαιτήσεων που υπάρχουν.

Από δω και πέρα περιμένουμε ο φίλαθλος κόσμος να βρεθεί κοντά στην προσπάθεια που κάνουν προπονητής και παίκτες και να τους βοηθήσει με τον τρόπο που ξέρει, για να παρουσιασθεί η ομάδα μας ακόμη πιο ισχυρή», ήταν τα λόγια του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook