“Οn fire” ΟΦΗ και Μάνος…

Κάθε ματς και μία κατάθεση ψυχής από τους παίκτες του ΟΦΗ, που συνεχίζουν να τρελαίνουν… κόσμο και να παραμένουν εντός στόχου παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα ενώ ο Μάνος σκοράρει… “κατά ριπάς”.

Ο ΟΦΗ πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και μετράει μόνο νίκες το 2018, μειώνοντας την απόσταση από τον πρωτοπόρο Αρη στους τρεις βαθμούς. 

Οι χιλιάδες φίλαθλοι έκαναν και πάλι “καυτό” το “Γεντί Κουλέ” ενώ ο Μάνος έχει εξελιχθεί σε… κίλερ και σε κάθε ματς είναι ο πρωταγωνιστής σκοράροντας συνεχώς.

Τώρα έρχεται το ματς της 13ης αγωνιστικής στην stoiximan.gr Football League, την προσεχή Κυριακή στο “Αλκαζαρ” με τον Απόλλωνα Λάρισας, όπου θα επιδιώξει να πάρει ένα ακόμα τρίποντο που θα τον διατηρήσει σε τροχιά ανόδου. 

Τα  προβλήματα βέβαια δεν μπαίνουν κάτω από το… χαλάκι μετά από αυτές τις παλικαρίσιες νίκες και είναι χαρακτηριστικά τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου από Παπαδόπουλο και Νάστο.

Στο μεταγραφικό μέτωπο, μετά τον Δημήτρη Μαχαίρα, απομένουν πλέον λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Θανάση Ντίνα και Νίκου Βαφέα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook