Έφτασε ο Εντόι με όρεξη για επιτυχίες

Ο Νταμέν Εντόι έφτασε στο αεροδρόμιο ” Νίκος Καζαντζάκης ” με σχεδόν μια ώρα καθυστέρηση αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια.

” Πέρυσι ήμουν σε μια μεγάλη ομάδα και φέτος βρίσκομαι σε μια επίσης μεγάλη ομάδα. ” ήταν τα λόγια του 23χρονου επιθετικού που ίσως να μην αποτελέσει την τελευταία μεταγραφή του ΟΦΗ.

Ο Νταμέν Εντόι με καθυστέρηση σχεδόν μιας ώρας έφτασε στο Ηράκλειο και αφού απέφυγε τα μεγάλα λόγια μίλησε για την νέα πόρτα που ανοίγεται στην ποδοσφαιρική του καριέρα… ” Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στο Ηράκλειο και στον ΟΦΗ. ” ήταν τα πρώτα λόγια του Σενεγαλέζου ποδοσφαιριστή ο οποίος αναμένεται να κάνει την Τρίτη την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα της ομάδας.

” Πέρυσι είχα πάει σε μια μεγάλη ομάδα και σήμερα βρίσκομαι σε επίσης μια άλλη μεγάλη ομάδα. Ηλθα στον ΟΦΗ με στόχο να βοηθήσω την ομάδα μου μαζί με τους συμπαίκτες μου να φθάσει ψηλά και να υλοποιήσει τους στόχους που έχει. Δεν θα αποφασίσω εγώ που θα αγωνισθώ. Είναι θέμα του προπονητή μου. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ σε όλους είναι ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να είμαι στη βασική ομάδα και σε κάθε αγώνα θα δίνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα μου, μαζί πάντα με τη συνολική προσπάθεια των συμπαικτών μου. ” ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 23χρονου φορ ο οποίος αναμένεται να πάρει την μια από τις θέσεις της γραμμής κρούσης του ΟΦΗ.

Παράλληλα τόνισε στις δηλώσεις του ότι γνωρίζει τον ΟΦΗ λέγοντας χαρακτηριστικά… ” Γνωρίζω από πέρυσι την ομάδα αφού βρεθήκαμε αντίπαλοι στο πρωτάθλημα. Θέλω να προσπαθώ σκληρά για να αγωνίζομαι σε κάθε αγώνα ώστε η ομάδα να πάει ψηλά. “

Σφακιανάκης: Ίσως άλλη μια μεταγραφή Την διοίκηση του ΟΦΗ εκπροσώπησε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιάννης Σφακιανάκης ο οποίος με δηλώσεις του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει ακόμα μια μεταγραφή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook