«Ξεσηκωθείτε! Συσπείρωση»!

Οι οργανωμένοι φίλοι του ΟΦΗ, «Snakes-4», «Κρήτες-4» και το «Ομιλίτικο στέκι Αρχανών» καλούν τον κόσμο να δώσουν βροντερό παρών την προσεχή Τετάρτη στο «Γεντί Κουλέ» στο ματς με την Δόξα αλλά και τους…»επιφανείς «αμέτοχους» μετόχους να βοηθήσουν στην εξεύρεση λύσης».

Αναλυτικά:

«Αδέρφια Ομιλίτες, σε αυτά τα δύσκολα και πέτρινα χρόνια τα οποία διανύει η αγαπημένη μας ομάδα όλοι είμαστε πικραμένοι, και πολλοί από εσάς αποστασιοποιημένοι μη αντέχοντας να βλέπετε τον ΜΕΓΑΛΟ ΟΦΗ μας μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας έχοντας ζήσει στο παρελθόν ένδοξες στιγμές.

Ως οργανωμένοι σύνδεσμοι σας καλούμε ΟΛΟΥΣ να ξεσηκωθείτε, βάζοντας στην άκρη τη μεγάλη πίκρα που υπάρχει, κ να συσπειρωθείτε δίπλα στην ομάδα. Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ, οργανωμένους και μη, απ’ όλο το νομό Ηρακλείου και ολόκληρη την Κρήτη να δώσει βροντερό παρόν τη Τετάρτη στις 17:00 στο Γεντί Κουλέ.

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ!

Αφήστε τους καναπέδες, τις τηλεοράσεις και ελάτε ΟΛΟΙ στο γήπεδο με πάθος και φωνή να στηρίξουμε την ομάδα ηθικά, αλλά και οικονομικά με την αγορά ενός απλού εισιτηρίου.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη αφού πάντα εμείς, όλοι οι απλοί σημαιοφόροι του συλλόγου κρατούσαμε, και θα συνεχίσουμε με δύναμη πάθος και υπερηφάνεια, να κρατάμε τη σημαία του ΟΦΗ ψηλά.

Τέλος καλούμε όλους τους επιφανείς «αμέτοχους» μετόχους να κατανοήσουν τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα με δική τους αποκλειστικά ευθύνη, και αυτή την ύστατη στιγμή να βοηθήσουν στην εξεύρεση λύσης.

Ο ΟΦΗ χρειάζεται πάνω απ όλα αγάπη και σοβαρότητα! ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΡΕ ΟΜΙΛΕ

«Snakes-4»

«Κρήτες-4»

«Ομιλίτικο στέκι Αρχανών».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook