Ανακοίνωσε Εντόι ο Βατσινάς

Με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Εντόι για τα επόμενα τρία χρόνια συνδύασε ο Φανούρης Βατσινάς την παρουσίαση των νέων μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός θα είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια όπως μετέδωσε πρώτος ο Αthletic Radio 104,2. Πάντως δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή του ΟΦΗ καθώς τα δίνουν όλα για την απόκτηση του Κοτίτσα.

Με αρκετές αποκαλύψεις για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ έγινε η παρουσίαση των νέων μελών της διοίκησης της Κρητικής ομάδας. Στο « Νana Beach » στα πλαίσια της παρουσίασης των Μιχάλη Παπαδογιαννάκη, Φωτεινής Σαπουνάκη και Κώστα Γιαννουλάκη ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φανούρης Βατσινάς ανακοίνωσε και επίσημα την μεταγραφή για τρία χρόνια του Νταμέν Εντόι. « Σήμερα αποκτήσαμε παίκτη που ίσως για την μεταγραφή του δεν έχει γίνει ξανά τέτοια δαπάνη από την ομάδα μας. Αποκτήσαμε ποδοσφαιριστή ελεύθερο για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Εντόι είναι από σήμερα δικός μας παίκτης. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να βοηθήσει αυτήν την προσπάθεια και υπόσχομαι προσωπικά όπως και η διοίκηση ότι αυτή η ομάδα θα πάει μπροστά. ». ήταν τα λόγια του Φανούρη Βατσινά για την απόκτηση του Σενεγαλέζου επιθετικού. Παράλληλα ο πρόεδρος της Κρητικής ομάδας μίλησε για πρώτη φορά για την πρόταση που έχει γίνει στον Ιωνικό για την απόκτηση του Ευθύμη Κοτίτσα λέγοντας για πρώτη φορά ότι έχει γίνει επίσημη πρόταση για τον 22χρονο δεξιό οπισθοφύλακα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Εντόι όσο και ο Δημούτσος θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό καθώς δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τους πράσινους για να μην αγωνιστούν. Όσο για τα τρία νέα μέλη της οικογένειας του ΟΦΗ, τους Μιχάλη Παπαδογιαννάκη, Φωτεινή Σαπουνάκη και Κώστα Γιαννουλάκη τόνισαν με τις τοποθετήσεις τους ότι αποτελεί τιμή τους που βρίσκονται και ασχολούνται με την Κρητική ομάδα. Αναλυτικά τι δήλωσαν… Φωτείνη Σαπουνάκη: «Μπήκαμε με πολύ μεράκι, κέφι, από καρδιάς να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον ΟΦΗ. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε περισσότερα. Αγαπάμε την ομάδα και θα κάνουμε λάθη. Όσο κάνουμε λάθη θα παίρνουμε αποφάσεις. Εμείς παίρνουμε την κάθε μέρα ξεχωριστά και την ξεζουμίζουμε και θα πάρουμε όλους τους χυμούς που μας δίνει αυτή η πατρίδα για να τους δώσουμε στον ΟΦΗ. » Κώστας Γιαννουλάκης: « Ο στόχος και ο λόγος που θέλησα να προσφέρω στην ομάδα είναι γιατί ο ΟΦΗ προσπαθεί μια ριζική ανανέωση σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχει θέληση και καλό είναι να μιλάμε με έργα και όχι με λόγια. Ο ΟΦΗ μας έχει ανταμείψει αρκετές φορές στο παρελθόν. Είναι πρωταγωνιστής και πρέπει να παραμείνει πρωταγωνιστής. Ο ΟΦΗ έχει δύναμη, δυναμική, ο κόσμος το ίδιο και εμείς είμαστε εδώ για να την ενισχύσουμε ακόμα παραπάνω. Είναι ώρα να δουλέψουμε περισσότερο και στην πορεία θα δούμε που πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. » Μιχάλης Παπαδογιαννάκης: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την πρόταση που μου έκανε και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ. »

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook