Να εκμεταλλευτεί το… “καμίνι”

Η “καυτή” έδρα του ΟΦΗ θα του δώσει την ώθηση για να βρεθεί σύντομα στην κορυφή, αφού τις προσεχείς τέσσερις αγωνιστικές καλείται να δώσει τρία ματς εκεί.

Ο ΟΦΗ ετοιμάζει την βαθμολογική του αντεπίθεση για να φτάσει αλλά και να βάλει από κάτω τον Αρη, και θέλει η αρχή να να γίνει από το Σαββατιάτικο ματς με την Παναχαϊκή.

Ο δρόμος προς την πρώτη θέση περνάει από το “Γεντί Κουλέ”, καθώς μετά το ματς με την Πατρινή ομάδα αλλά και τον αγώνα με τον Αρη στην Θεσσαλονίκη (17/12), ακολουθούν τα εντός έδρας ματς με Δόξα και Α.Ο.Χ / Κισσαμικό.

Εντωμεταξύ, με προπόνηση που έγινε την Τρίτη το μεσημέρι (5/12) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι  (9/12, 3μμ) με την Παναχαϊκή.

Ο Γιώργος Στρέζος, έχει ενοχλήσεις στην περιοχή των κοιλιακών και οι επόμενες μέρες θα δείξουν την ανταπόκριση που θα έχει και το αν μπορέσει να ενισχύσει τον ΟΦΗ στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Μέρος του κανονικού προγράμματος, ακολούθησε και πάλι ο Μανόλης Παπαστεριανός, που και εκείνου η συμμετοχή παραμένει αμφίβολη. 

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα το πρωί στο ΒΑΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook