Στο κυνήγι του Αρη και της πρωτιάς…

Ο ΟΦΗ παραμένει αήττητος και είναι πλέον μόνος δεύτερος και θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του τις προσεχείς τέσσερις αγωνιστικές αλλά και να πάρει αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη για να πετύχει αυτό που θέλει ο Παπαδόπουλος, να είναι δηλαδή πρώτος την 10η αγωνιστική.

Ο ΟΦΗ πήρε το ντέρμπι της πόλης κόντρα στον Εργοτέλη (2-4) και συνεχίζει να βρίσκεται στο.. κατόπι του Αρη, που με το “6 στα 6”  είναι τέσσερις βαθμούς πιο πάνω του και στη πρώτη θέση.

Εκεί θα επιδιώξει να βρεθεί η Κρητική ομάδα και όπως ξανά είπε ο Νίκος Παάδόπουλος αυτό θα μπορούσε να συμβεί έως την 10η αγωνιστική.

Ο ΟΦΗ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας τρία ματς μέσα με Παναχαϊκή, Δόξα Δράμας και Α.Ο.Χ / Κισσαμικό ενώ θα επιδιώξει να πάρει θετικό αποτέλεσμα και στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αρη την 8η αγωνιστική.

Το ματς του Σαββάτου κόντρα στην ομάδα από την Πάτρα βρίσκεται πλέον στο μυαλό όλων με τον Μανόλη Παπαστεριανό, ο οποίος δεν έπαιξε στο Παγκρήτιο, να αναμένεται να είναι στη διάθεση της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook