Όρθιος χάρις στον Στρέζο!

Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε μέτριος στα Τρίκαλα και επιστρέφει στο Ηράκλειο αήττητος χάρις στον Γιώργο Στρέζο που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα.

Η Θεσσαλία δεν του τρέχει του ΟΦΗ από ότι φαίνεται αφού για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κατάφερε να κερδίσει ομάδα της περιοχής. Μετά το 0-0 της Καρδίτσας, ήρθε το ίδιο αποτέλεσμα και στα Τρίκαλα με τον ΟΦΗ να χάνει τέσσερις βαθμούς στις πρώτες αγωνιστικές. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκαν νωθροί από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και η εικόνα τους δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι χαρακτηριστικό το στοιχείο ότι σε 94 λεπτά παιχνιδιού έκανε μόλις μια ευκαιρία και αυτή χάθηκε όταν ο Παπαστεριανός βρέθηκε μόνος αλλά το σουτ που έπιασε έφυγε άουτ.

Ο ΟΦΗ έφυγε από τα Τρίκαλα με τον βαθμό της ισοπαλίας μόνο και μόνο λόγω της εμφάνισης του Γιώργου Στρέζου. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά πόσο ικανός είναι και κράτησε μόνος του όρθια την ομάδα χάρις στις επεμβάσεις που έκανε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε ασύνδετος έχοντας σε κακή μέρα τον Χαντί αλλά και τους ακραίους μεσοεπιθετικούς του με αποτέλεσμα να είναι ακίνδυνος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Και ως αποτέλεσμα μπορεί να μην το χαρακτηρίσει κάποιος ως κακό ή αρνητικό ωστόσο αυτό που προβληματίζει περισσότερο από όλα είναι η εικόνα που παρουσίασε και η οποία ήταν μέτρια έως κακή.

Mπείτε στο LIVE CENTER

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook