Με 19 παίκτες στα Τρίκαλα ο ΟΦΗ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και άπαντες είναι πανέτοιμοι για να έρθει η δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Ο Δημήτρης Σιώπης που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού  (αιμάτωμα στη μέση), αν και μπήκε στο πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες, έμεινε τελικά εκτός αποστολής από το Νίκο Παπαδόπουλο.

Εκτός έμειναν και ο τραυματίες Κοιλιάρας, Οικονόμου, Περογαμβράκης, Μονιάκης, αλλα και οι Φαζός, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Παναγιώτου.

Στην αποστολή του ΟΦΗ μετέχουν οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Μάρτος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Κουσκουνάς, Ογκμποε, Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Φαζός, Κοιλιάρας, Σιώπης, Μονιάκης, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Οικονόμου, Περογαμβράκης, Παναγιώτου.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για τα Τρίκαλα, για το παιχνίδι του Σαββάτου. Θα επιστρέψει την Κυριακή το πρωί στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook