Κάτι παραπάνω από ένας αγώνας…

Στον ΟΦΗ ξέρουν οτι για να έρθει η άνοδος θα πρέπει να πάρει και μεγάλες εκτός έδρας νίκες που θα τον ανεβάσουν και ψυχολογικά γι΄αυτό το Σαββατιάτικο ματς στα Τρίκαλα είναι μείζονος σημασίας.

Ο ΟΦΗ ήταν απολαυστικός στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Αιγινιακό (6-0) αλλά αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν και η στοχοπροσήλωση όλων βρίσκεται πλέον στον αγώνα του Σαββάτου στα Τρίκαλα. 

Για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου ο ΟΦΗ θα πρέπει να νικάει και σε δύσκολες έδρες, ώστε να δείξει την ανωτερότητά του και να έχει εκτός από το βαθμολογικό όφελος και ψυχολογική τόνωση. Γι΄αυτό το ματς στα Τρίκαλα το Σάββατο είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό ματς, τριών βαθμών.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με προπόνηση που έγινε τη Δευτέρα το πρωί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ενώ οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Αιγινιακό, έκαναν αποθεραπεία.

Ο Σιώπης έχει ένα αιμάτωμα στη μέση, ατομικό έκανε και ο Γιάννης Κοιλιάρας, που έχει τράβηγμα στο δικέφαλο. Ο Οικονόμου, έπαθε ζημιά αφού έχει πειραχθεί ο χιαστός και πρέπει να αποκατασταθεί με επέμβαση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Νέα προπόνηση για τον ΟΦΗ θα γίνει σήμερα το πρωί στο ΒΑΚ. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook