Αφεντικό από την πρεμιέρα!

Ο ΟΦΗ με σοβαρή και μεστή εμφάνιση μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα κερδίζοντας στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό και έδειξε τις προθέσεις του με το καλημέρα.

Οι εκτός έδρας πρεμιέρες πάντα έχουν την δική τους δυσκολία αλλά στον ΟΦΗ φέτος έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κάνουν δώρα. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου φανέρωσαν μέρος των ικανοτήτων τους και έδειξαν από την πρώτη αγωνιστική ότι ο φετινός ΟΦΗ έχει φτιαχτεί με μοναδικό στόχο την επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ.

Με γκολ των Χαντί, Κουτσιανικούλη και με… ύπουλα σφυρίγματα από τον Κιοτζένη, ο ΟΦΗ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πανσερραϊκό ξεκινώντας νικηφόρα το πρωτάθλημα. Ο Παπαδόπουλος παρέταξε τον ΟΦΗ με μια αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά καθώς ο Οικονόμου πήρε την θέση του τραυματία Παπαστεριανού. Με 4-2-3-1, τους Νάστο, Οικονόμου στην μεσαία γραμμή και τους Χαντί, Ορτέγκα, Μάρτος, Κουσκουνά στην επίθεση ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο τον Πανσερραϊκό. Στο 5′ ο Κουσκουνάς σκόραρε αλλά ο Χασάν τον σταμάτησε με ανύπαρκτη υπόδειξη οφσάιντ. Ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο, απείλησε με τον Κουσκουνά και στο 37′ ο Κιοτζένης με ανύπαρκτο φάουλ “έδωσε” την ευκαιρία στον Πόζογλου να στείλει την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Στρέζου. Δύο λεπτά αργότερα ο Χαντί άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ και από εκεί και πέρα, όλα πήραν τον δρόμο τους. Στο 45′ χρειάστηκε η επέμβαση του Στρέζου στο σουτ του Πόζογλου και το ημίχρονο έληξε 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά δεν απείλησε τον ΟΦΗ που “κλείδωσε” τη νίκη με γκολ του Κουτσιανικούλη που λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι σκόραρε κάνοντας το 0-2. Στο υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού ο ΟΦΗ δεν απειλήθηκε, έφτασε εύκολα στη νίκη παίρνοντας το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Μπείτε στο LIVE CENTER

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook