Eπιτέλους σέντρα, νίκη με το… καλημέρα

Ο OΦΗ θέλει από το ξεκίνημα να δείξει οτι είναι το… αφεντικό στο πρωτάθλημα και μετά από μία παρατεταμένη προετοιμασία ξεκινάει την επίσημη δράση από τις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό (LIVE 15.00, Athletic Radio 104,2 / athleticradio.gr) για την πρεμιέρα της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο ΟΦΗ είναι a priori εκ των φαβορί για την άνοδο και θέλει να το καταστήσει σαφές από το ξεκίνημα σήμερα με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες (LIVE 15.00, Athletic Radio 104,2 / athleticradio.gr) για την πρεμιέρα της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τελικά έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα επιστρέφει ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος εξέτισε την ποινή που κουβαλούσε απο πέρσι στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Για το σημερινό παιχνίδι, ο Νίκος Παπαδόπουλος, επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Μάρτος, Πουρτουλίδης, Οικονόμου, Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς, Λεάλ, Oρτέγκα, Κουτσιανικούλης .

Εκτός έμειναν οι Παπαστεριανός, Περογαμβράκης, Μονιάκης, που είναι τραυματίες και οι Παναγιώτου, Φαζός,  Μπολάκης, Πλευράκης, Κοντογιάννης,Παπατόλιος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook