Ο ΟΦΗ έχει προκριθεί ήδη – πιθανότητα αγώνα μπαράζ

Μετά τη νίκη επί του Πλατανιά, ο ΟΦΗ μπορεί να αποκλειστεί από την επόμενη φάση μόνο αν χρειαστεί να παίξει αγώνα μπαράζ (ξανά) με τον Πλατανιά.

Ο πρώτος όμιλος είναι ο μοναδικός με τρεις ομάδες, καθώς δεν κατεβαίνει ο Ηρακλής, και εφόσον έρθει ένα αποτέλεσμα στην τελευταία αγωνιστική, θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ.

Εφόσον, λοιπόν, ο Απόλλων Σμύρνης επικρατήσει με 1-0 του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» την τελευταία αγωνιστική, τότε θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία με τις δύο παραπάνω ομάδες και τον Πλατανιά (όλοι με τρεις βαθμούς). Ο Απόλλων θα περάσει ως πρώτος καθώς το εκτός έδρας γκολ μετράει για διπλό (σ.σ. άρα θα έχει ουσιαστικά τέρματα 1-2 αντί για 1-1), ενώ οι ΟΦΗ και Πλατανιάς θα έχουν τέρματα 1-1.

Κάπως έτσι, για να ξεκαθαρίσει η δεύτερη θέση, θα πρέπει να διεξαχθεί αγώνας μπαράζ. Σε περίπτωση, πάντως, που η Ελαφρά Ταξιαρχία πάρει το τρίποντο με διαφορά ενός τέρματος και σκοράρει και ο ΟΦΗ (σσ. 1-2, 2-3 κτλ), τότε οι δυο τους θα περάσουν παρέα.

Σε περίπτωση που ο ΟΦΗ κερδίσει ή έρθει ισόπαλος με τον Πλατανιά τότε προκρίνονται οι δυο τους με τον ΟΦΗ να παίρνει την πρώτη θέση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook