“Διψάει” για μπάλα και διάκριση…

Ο ΟΦΗ “ρίχνεται” επιτέλους στην “μάχη” της φετινής σεζόν με όπλο του την μεγάλη του πίστη για την άνοδο και την επιστροφή του εκεί που ανήκει.

Το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για τον ΟΦΗ βρίσκεται… ante portas και άπαντες είναι αισιόδοξοι και πεπεισμένοι οτι φέτος θα έρθει η πολυπόθητη διάκριση, έχοντας τόσες βδομάδες… καεί στο ζέσταμα. 

Με προπόνηση που έγινε την Τρίτη (24/10) στο “Γεντί Κουλέ”, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου κορυφώνει την προετοιμασία της, για το αυριανό παιχνίδι (26/10, 5.15μμ) με τον Πλατανιά, για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο ΟΦΗ σήμερα θα ολοκληρώσει  την προετοιμασία του για το παιχνίδι με προπόνηση που θα γίνει στις 16.00 στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, με εξαίρεση αυτό του τιμωρημένου Δημήτρη Μάνου και των Μονιάκη και Περογαμβράκη.

Ο Μάνος θα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανσερραϊκό, στην πρεμιέρα της Stoiximan Football league την προσεχή Δευτέρα στις Σέρρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook