Tέλος τα φιλικά, ώρα για επίσημα ματς

Ο ΟΦΗ μπορεί να αναδείχθηκε… πρωταθλητής στα φιλικά, με 10 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 13 ματς, αλλά αυτό που θέλουν άπαντες είναι το τέλος της σεζόν να τον βρει εκεί που ανήκει, στην Σούπερ Λιγκ. Εξοφλήθηκε ο Βαλλιάνος ενώ φτάνει στο τέλος της και η υπόθεση του Παντίδου.

Ο ΟΦΗ… βαρέθηκε να δίνει φιλικά ματς και επιτέλους πλησιάζει η ώρα για τα πρώτα επίσημα έστω και με μεγάλη καθυστέρηση.

Το παρθενικό του ματς θα είναι με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδος, σε λίγες μέρες, την Πέμπτη (26/10, 5.15μμ) στο “Γεντί Κουλέ” και έπεται το εναρκτήριο ματς του πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. 

Έχουν προηγηθεί 13 φιλικά ματς όπου ο ΟΦΗ είναι αήττητος με απολογισμό 10 νίκες και 3 ισοπαλίες. Τον λες και άτυπο… “Πρωταθλητή των φιλικών”. Βέβαια τα επίσημα μετράνε και στο τέλος… ξυρίζουν τον γαμπρό.

Ο Νίκος Ζιαμπάρης συνέχισε και την Τρίτη (17/10) το ατομικό του πρόγραμμα και θεραπεία καθώς νοιώθει ένα «σφίξιμο» στον προσαγωγό αλλά το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ εκτιμά οτι θα προλάβει το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Νέα προπόνηση για τον ΟΦΗ, θα γίνει την Τετάρτη το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο ενώ το προσεχές Σ/Κ δεν θα δοθεί φιλικό ματς.

Εντωμεταξύ, ο ΟΦΗ έκλεισε ακόμα ένα μέτωπο της προηγούμενης περιόδου καθώς εξόφλησε τον Βασίλη Βαλλιάνο ενώ φτάνει στο τέλος της και η υπόθεση του Νίκου Παντίδου.

Η υπόθεση του πρώτου αποτελεί παρελθόν για τον ΟΦΗ καθώς η ΠΑΕ εξόφλησε τον αριστερό μπακ του Απόλλωνα.

Παράλληλα, από τον ΟΦΗ δόθηκε ένα, σημαντικό, ποσό και στο Νίκο Παντίδο προκειμένου να μειωθεί ακόμα περισσότερο το υπόλοιπο που υπήρχε από την προηγούμενη περίοδο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook