Αναπροσαρμογή πλάνων και το μυαλό στον… Πλατανιά

Η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ αναγκάζει τον ΟΦΗ να ξεχάσει προς το παρόν τον Πανσερραϊκό και να στρέψει το βλέμμα του στο ματς Κυπέλλου με την Χανιώτικη ομάδα (26/10).

Στον ΟΦΗ την είχαν… ψυλλιαστεί την δουλειά και πλέον έγινε και επίσημο οτι η έναρξη της Football league μετατέθηκε από τις 22/10 στις 28, 29 και 30/10.

Συνεπώς ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, αναπροσαρμόζει τα πλάνα του και έτσι αντί για το ματς της πρεμιέρας με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες η προετοιμεασία επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδος, που θα γίνει την Πέμπτη 26/10 (17.15) στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.

Σύμφωνα με το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας, ο ΟΦΗ δεν θα δώσει φιλικό παιχνίδι το προσεχές Σαββατοκύριακο, αλλά θα προετοιμαστεί αποκλειστικά για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της σεζόν.

Οι παίκτες του ΟΦΗ , επέστρεψαν τη Δευτέρα (16/10) το απόγευμα στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής. Ο Νίκος Ζιάμπαρης έκανε θεραπεία για κάποιες ενοχλήσεις που έχει στον προσαγωγό, από το φιλικό με τον Εργοτέλη.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα. Τρίτη (17/10) το πρωί στο ΒΑΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook