“Η μέρα της Μαρμότας”…

Ο ΟΦΗ αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες ζουν κάθε μέρα την ίδια μέρα, περιμένοντας να υπάρξει κάτι νεώτερο από πλευράς Φούτμπολ Λιγκ.

Κάθε μέρα ζει το τα ίδια πράγματα ο ΟΦΗ, ζώντας ξανά και ξανά καθημερινά την  “Μέρα της Μαρμότας” από την ομώνυμη ταινία με τον Μπιλ Μάρεϊ. 

Προπονήσεις και φιλικά και η προετοιμασία συνεχίζεται με το σκηνικό να μην αλλάζει αν και θα έπρεπε να είχαν δρομολογηθεί τα πράγματα και η Φούτμπολ Λιγκ αν δεν είχε ξεκινήσει τουλάχιστον να είχε γίνει η κλήρωση και να ξέραμε ποτε θα ξεκινήσει.

Τώρα τα πάντα είναι στον… αέρα, οπότε δεν υπάρχει και άλλη επιλογή για τις ομάδες εκτός από το… ζέσταμα μέχρι να… καούν.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν όλη την εβδομάδα το απόγευμα, ενώ το Σάββατο (5.30μμ) έχει προγραμματιστεί φιλικό δίτερμα με την Παλαιόχωρα (ομάδα Γ’ Εθνικής) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικόκ Κέντρο.

Οι Κομεσίδης και Οικονόμου αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών ( με τη μέση ο πρώτος,  ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο ο δεύτερος) και προληπτικά απέχουν από το κανονικό πρόγραμμα.

Συνεχίζει το ατομικό του, ο Μανόλης Φαζός και το ειδικό τους πρόγραμμα οι Μονιάκης-Περογαμβράκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook