Προετοιμασία, φιλικά και… Τσάλος

Και ενώ πλησιάζει η μέρα που ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου για τα οικονομικά, η Κρητική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για ένατη βδομάδα…

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να πορεύεται αήττητος στα φιλικά του έχοντας 7 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 10 ματς ωστόσο κανείς δεν ξέρει ποτε θα δώσει και επίσημο ματς αφού η έναρξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ “αγνοείται” και δεν θα γίνει το ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή, που θα πάρει στα “χαρτιά”.

Το 11ο φιλικό του παιχνίδι θα δοθεί το επόμενο Σάββατο (23/9) κόντρα στην Παλαιόχωρα Χανίων στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο (17.30) κεκλεισμένων των θυρών.

Μετά το ρεπό της Κυριακής σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΟΦΗ μπαίνοντας στην ένατη βδομάδα προετοιμασίας τους. 

Εντωμεταξύ, αυτήν την βδομάδα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Φώτη Τσάλος, θα προχωρήσει σε Συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να ενημερώσει αναλυτικά τους φιλάθλους της ομάδας, για τα πεπραγμένα της διοίκησης του, σε αυτούς τους δυο μήνες, που βρίσκεται στην προεδρία του ΟΦΗ.

Παράλληλα, θα αναφερθεί και σε άλλα ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τις προσφυγές και τις προσπάθειες που έχει κάνει ο ίδιος για την εξεύρεση λύσης, αλλά και σε άλλα φλέγοντα θέματα  του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook