Το… μενού περιλαμβάνει προπονήσεις και φιλικά

Ο ΟΦΗ μπήκε πλέον στην έκτη βδομάδα προετοιμασίας του, που θα κυλήσει με νέα φιλικά και συνεχείς καθημερινές προπονήσεις.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ συνεχίζεται όπως και τα τα φιλικά παιχνίδια.

Ο  Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει την ευκαιρία να ξανά ¨τσεκάρει” τους παίκτες σε ματς για όλα τα.. γούστα απέναντι σε ομάδες διαφορετικών κατηγοριών.

Αρχικά την  Τετάρτη στις 18.00 στο “Γεντί Κουλέ” ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΟΑ (ομάδα Γ’ Εθνικής)  ενώ το προσεχές Σάββατο  (2/9) θα αγωνιστεί στα Χανιά (19.00) σε ένα ακόμα ισχυρό φιλικό τεστ, αυτή τη φορά με τον Πλατανιά, που δεν έχει υποχρεώσεις στην Σούπερ Λιγκ αυτό το Σ/, αφού το πρωτάθλημα δεν θα έχει δράση λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, οι παίκτες του ΟΦΗ, έχουν προπόνηση σήμερα πρωί και απόγευμα. Την Τετάρτη, υπάρχει το φιλικό με τον ΠΟΑ, ενώ την Πέμπτη, θα γίνει προπόνηση το απόγευμα.

Την Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, το Σάββατο  είναι το φιλικό στα Χανιώ ενώ την Κυριακή (3/9) υπάρχει ρεπό για τους παίκτες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook