Έστειλε.. μήνυμα ο κόσμος του ΟΦΗ

Οι φίλοι του ΟΦΗ δημιούργησαν “καυτή” ατμόσφαιρα στο “Γεντί Κουλέ” στο φιλικό με την Ομόνοια (1-1) και περιμένουν να ξανά ζήσουν ανάλογες στιγμές στην Σούπερ Λιγκ την επόμενη σεζόν.

Ο ΟΦΗ μόνο κέρδη είχε στο φιλικό με την Ομόνοια.

Η εμφάνιση και το τελικό 1-1, αν και στα φιλικά τα σκορ περνάνε σε δεύτερη μοίρα, δείχνει οτι ο ΟΦΗ βρίσκεται σε καλό δρόμο ενώ ο κόσμος “διψάει” να ξανά δει την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ.

Πάνω από 5.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο “Γεντί Κουλέ” στέλνοντας μήνυμα οτι όπως πάντα θα κάνουν το χρέος τους και πετώντας το… μπαλάκι στους παίκτες να κάνουν και αυτοί το δικό τους και να ανεβάσουν την ομάδα φέτος.

Η προετοιμασία συνεχίζεται και πλέον η ομάδα μπαίνει στην έκτη βδομάδα ενώ θα ακολουθήσουν νέα φιλικά μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα προς τα τέλη Σεπτέμβρη, αρχές Οκτώβρη.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε:

“Κατά 99% έχουμε κλείσει το ρόστερ. Ισως βάλουμε κάποιο πιτσιρικά στη θέση του τερματοφύλακα. Αυτό θα το δούμε τις επόμενες ημέρες.

Θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερο βάθος, αλλά προτιμάμε να έχουμε μικρό ρόστερ. Δεν είναι εύκολο να κάνεις μεταγραφές, ειδικά στο τέλος.

Θα μπορέσουμε να διορθώσουμε αν δούμε κάποιο πρόβλημα, τον Ιανουάριο”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook