Παπαδόπουλος: «Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το φιλικό ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για την βελτίωση που δείχνει η ομάδα του, ενώ τόνισε πως την έβδομη εβδομάδα ο ΟΦΗ θα είναι έτοιμος για τη νέα χρονιά.

Τέλος ο Νίκος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την συμπαράσταση που έδωσε σήμερα στους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος: «Ήταν  ένα σημαντικό φιλικό παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά πρεσάραμε ψηλά και είχαμε μια πολύ καλή εικόνα.

Μετά τον εκνευρισμό χάσαμε την συγκέντρωση μας και δέχτηκα ένα γκολ σε στημένη φάση. Η εικόνα μας ήταν πολύ καλή και βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο.

Θέλαμε μια θετική εικόνα και οι δυνατότητες μας είναι πολύ μεγαλύτερες. Θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα μετά το πρέσινγκ του αντιπάλου.

Έχουμε χρόνο να το δουλέψουμε και η ομάδα μας θα είναι έτοιμη μετά την έβδομη εβδομάδα. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Ομόνοια που ήρθε.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του πρέπει να στηρίξει την ομάδα γιατί έχει ταλέντο και ποιότητα. Κατά 99% έχουμε κλείσει το ρόστερ εκτός και αν το συμπληρώσουμε με έναν ταλαντούχο τερματοφύλακα. Μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερο βάθος όμως προτιμήσαμε να έχουμε μικρό ρόστερ.

Όταν μιλάς με ειλικρίνεια στον κόσμο και του λες την αλήθεια. Ότι το 80% του ρόστερ είναι Έλληνες έχουμε νεανική ομάδα και ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά από την πρώτη ημέρα. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να έρχονται τα αποτελέσματα». 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook