«Ξεμπούκωσε» στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ

Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και πρωταγωνιστή τον Αρμίτσε Ορτέγκα που σκόραρε δυο φορές και έδωσε μια ασίστ ο ΟΦΗ κέρδισε 4-0 το Τυμπάκι κάνοντας ζέσταμα για το σπουδαίο φιλικό με την Ομόνοια.

Σε ένα φιλικό που ο Νίκος Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε στην αρχή ποδοσφαιριστής που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής ξεκινώντας με σύστημα 4-3-2-1 με τον Δερμιτζάκη κάτω από τα δοκάρια δεξιά τον Μπολάκη, αριστερά τον Κοιλιάρα στόπερ τους Κασμερίδη, Πορτουλίδη, αμυντικά χαφ η Σιμόν, Οικονόμου πιο μπροστά τους ο Παπατώλιος, δεξιά ο Όγμποε αριστερά ο Μάρτος και στην κορυφή της επίθεσης ο Κουσκουνάς.

Στο πρώτο μέρος ο Γάλλος Σιμόν ήταν αρκετά δραστήριος, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο όλες πέρασαν εκτός εστίας του Σπανού.

Εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια ο Μάρτος με ένα φανταστικό “βολ πλανέ” έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σπανού κάνοντας το 1-0.

Στην επανάληψη ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε αρκετές αλλαγές ξεκινώντας τους Στρέζο, Ζιαμπάρη, Ποτουρίδη, Σιώπη, Μονιάκη, Νάστο, Πουρτουλίδη, Χαντί, Πλευράκη, Ορτέγκα, Μάνο, με αποτέλεσμα οι “μελανόλευκοι” να ανεβάσουν στροφές και να πετύχουν μέσα σε λίγα λεπτά δύο τέρματα με τον Ορτέγκα, το ένα μάλιστα ήταν πανέμορφο. Το τελικό 4-0, πέτυχε ο Χαντί με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του κορυφαίου μέσα στον αγωνιστικό χώρο Ορτέγκα.

Πλέον ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Ομόνοια στο Γεντί Κουλέ.

Παρακολουθήστε την ζωντανή εξέλιξη της αναμέτρησης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook