Βελτιώνεται και προσαρμόζεται….

Στο πιο κρίσιμο «τέστ» που έδωσε ο ΟΦΗ στο Καρπενήσι, κέρδισε 1-0 τον Κισσαμικό, με την ομάδα των Χανίων, να αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ όπως θα τον αντιμετωπίζουν αρκετές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο τρίτο και τελευταίο φιλικό για τον ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν άλλαξε το σύστημα κατεβάζοντας την ομάδα με 4-3-2-1. Πιο συγκεκριμένα Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Στρέζος, δεξιά ο Σιώπης αριστερά ο Κοιλιάρας, στο κέντρο της άμυνας οι Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, στα χαφ θα αγωνιστούν οι Νάστος Πουρτουλίδης σε ελεύθερο ρόλο ο Χαντί, δεξιά ο Ορτένγκα, αριστερά ο Μάρτος και στην κορυφή της επίθεσης ο Μάνος.

Ο ΟΦΗ στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα του Κισσαμικού παρά την κατοχή της μπάλας και δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει ευκαιρίες με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κάτι σημαντικό.

Στο 33ο λεπτό οι “μελανόλευκοι” κατάφεραν να… ξεκλειδώσουν την άμυνα του Κισσαμικού με τον Ζιαμπάρη να ανοίγει λογαριασμό στα γκολ και να βάζει μπροστά στο σκορ τον ΟΦΗ.  Από εκεί η Ηρακλειώτικη ομάδα πήρε το ρυθμό στα χέρια της και έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Χαντί, ωστόσο ο Λαζαρίδης έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο δεύτερο μέρος ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν άλλαξε σύστημα ωστόσο πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές θέλοντας να δει και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Έτσι ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε δύο φορές με τον Όγμποε και τον Χαντί, ωστόσο καμία ευκαιρία δεν βρήκε στόχο.

Ο ΟΦΗ στο τελευταίο φιλικό κατάφερε να δώσει αρκετές απαντήσεις, καθώς το… συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου αντιμετώπισε μια ομάδα, που κρατήθηκε πίσω έχοντας απαντήσεις και αυτό είναι αρκετά ενθαρρυντικό, καθώς αρκετοί σύλλογοι τη φετινή χρονιά στην Football League θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ με την ίδια τακτική.

Παρακολουθήστε παρακάτω την εξέλιξη του φιλικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook