Kρατάει τα θετικά, βελτιώνει τις αδυναμίες και συνεχίζει…

Ο ΟΦΗ είχε μία συνολικά καλή παρουσία στο φιλικό με τα Τρίκαλα αλλά ο δρόμος του είναι ακόμα ανηφορικός και η δουλειά εντατικοποιείται.

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 των Τρικάλων σε φιλικό ματς με.. άρωμα Φούτμπολ Λιγκ αλλά έχει ακόμα μπροστά του πολλή και σκληρή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, δείχνει να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, είχε θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της (καλή αμυντική λειτουργία, καλή κυκλοφορία μπάλας) αλλά και αδυναμίες που εντόπισε ο τεχνικός του και πρέπει να βελτιωθούν.

Στο ματς έπαιξαν όλοι οι παίκτες τους παίκτες, με εξαίρεση τον Ζιάμπαρη, που είχε ενοχλήσεις στη μέση και θα επιχειρήσει να προπονηθεί σήμερα. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ, σήμερα  (13/8) το πρωί θα γίνει προπόνηση και το απόγευμα η αποστολή του ΟΦΗ θα επισκεφθεί το μοναστήρι της Παναγίας Προυσσιώτισας.

Στο Καρπενήσι με την αποστολή του ΟΦΗ βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Τσάλος, ο οποίος παρακολούθησε και το φιλικό με τα Τρίκαλα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook