Η Περιφέρεια “ξεκλείδωσε” το έργο πνοής στο ΒΑΚ!

Συνάντηση με τους ανθρώπους και τον πρόεδρο του ΟΦΗ είχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης που δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο τέταρτο γήπεδο του ΒΑΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η Περιφέρεια Κρήτης και ο Σταύρος Αρναουτάκης, θα συνεχίσει να είναι κοντά στον ΟΦΗ.

Στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη (27/7) το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, με τον Περιφερειάρχη, ο τελευταίος δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο 4ο γήπεδο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, έργο σημαντικό για την ανάπτυξη των υποδομών της κορυφαίας κρητικής ομάδας.

Παράλληλα, η Περιφέρεια θα συνδράμει στην επανασπορά που θα γίνει στο τρίτο γήπεδο στο ΒΑΚ, το οποίο διαθέτει φυσικό τάπητα.

Να σημειωθεί ότι ήδη με έξοδα του ΟΦΗ γίνεται επανασπορά και τοποθέτηση νέου τάπητα στο πρώτο γήπεδο.

Στην συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, εκτός από τον Φώτη Τσάλο, στην αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ήταν ο Μανόλης Κουμαντάκης, ο Κώστας Ζερβάκης και ο Νίκος Ανδριαδάκης.

Μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, ο Φώτης Τσάλος δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ  ofi1925.gr ότι «θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης, για την συμπαράσταση στην προσπάθεια μας. Δεσμεύτηκε ότι θα μας βοηθήσει στην τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο τέταρτο γήπεδο στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Αυτό είναι ένα έργο πνοής για μας και για τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook