Και τώρα… δουλειά

Με το νέο Δ.Σ η εσωστρέφεια των τελευταίων βδομάδων θα πρέπει επιτέλους να φύγει και ο ΟΦΗ με την έναρξη της προετοιμασίας σήμερα να ξεκινήσει να “χτίζεται” απερίσκεπτος με μοναδικό στόχο την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Μετά από δύο αναβολές και ένα κλίμα εσωστρέφειας και αβεβαιότητας που δεν έκανε καλό στην ομάδα, ο ΟΦΗ με νέο Δ.Σ πλέον, ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία του και μπαίνει πλέον και με την… βούλα στην σεζόν 2017-18 και άπαντες πρέπει να πέσουν με τα…  μούτρα στην δουλειά.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα  στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και σύμφωνα με το πλάνο του Νίκου Παπαδόπουλου, οι παίκτες του ΟΦΗ θα ξεκινήσουν τα εργομετρικά, ενώ η πρώτη συγκέντρωση μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι κλειστή.

Ανοιχτή συγκέντρωση για το κοινό της ομάδας, θα γίνει την Δευτέρα 31 Ιουλίου στο Γεντί Κουλέ, παρουσία και των περισσοτέρων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Εντωμεταξύ, ο ΟΦΗ περιμένει εντός της ημέρας την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ για να επαληθευτούν οι πληροφορίες που αναφέρουν οτι η ομάδα έχει αδειοδοτηθεί σε δεύτερο βαθμό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook