Κιάσσος: Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ…”

Το τέλος της καριέρας του γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο μέχρι πρότινος αρχηγός του ΟΦΗ Κώστας Κιάσσος.

Με ένα βίντεο ιδιαίτερα συγκινημένος ο Κώστας Κιάσσος γνωστοποίησε την απόφαση του να αποσυρθεί από τον ενεργό δράση τονίζοντας πως ο ΟΦΗ θα είναι πάντα στην καρδιά του ευχαριστώντας μάλιστα όλους όσους συνεργάστηκε αυτά τα 14 χρόνια παρουσίας του στους “μελανόλευκους”.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο βίντεο: “Είναι υποχρέωση μου σε όλους εσάς στον κόσμο του ΟΦΗ και σε αυτή την ομάδα να ανοίξω την καρδιά μου και να σας μιλήσω. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, το παιδικό μου όνειρο που μου το κάνατε πραγματικότητα δεν θα το ξεχάσω ποτέ, έγινα άντρας στα χέρια σας και διαμόρφωσα χαρακτήρα όπως ονειρευόμουν. Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω αλλά ίσως δεν έχω την δύναμη να το κάνω.

Θα έχω όλους εσάς κόσμο και ομάδα μέσα στην καρδιά μου μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Δεν έχει σημασία το τέλος αλλά η διαδρομή. Το λιγότερο είναι τιμή μου που έπαιξα σε αυτή την ομάδα και δεν θα το ξεχάσω για ολόκληρα 14 χρόνια.

Συγνώμη αν εγώ ήμουν η αιτία και πίκρανα το κόσμο και εύχομαι έστω αυτή τη στιγμή να με συγχωρέσει. Υπάρχουν ακόμα πιο σημαντικοί άνθρωποι όμως που θα ήθελα να τους αναφέρω γιατί είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες και οι μεγαλύτεροι ήρωες για εμένα. Είναι η Θεανώ ο Αντώνης είναι ο κύριος Τζιρίτας είναι ο κύριος Ψωμάς που πλέον δεν υπάρχει στον ΟΦΗ ο κύριος Τερζάκης στο Βαρδινογιάννειο που δεν υπάρχει και αυτός στον ΟΦΗ, ο Αντώνης επίσης που είναι στο Βαρδινογιάννειο ο κύριος Βαρδής ο πρώην φροντιστής του ΟΦΗ κύριος Παπηράκης ο πρώην γυμναστής του ΟΦΗ όταν ήρθα στην ομάδα κύριος Παρασίρης και τέλος σε αυτόν που χρωστάω τα πάντα Ευγένιος Γκέραρντ.

Υπάρχουν και άλλοι πολλοί που τους έχω ξεχάσει που ήταν μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια και όλους αυτούς τους συμπαίκτες που είχα στον ΟΦΗ. Καλή συνέχεια σε όλους εσάς δεν θα σας ξεχάσω ποτέ και έχω να σας πω ένα πράγμα. Μόνο ΟΦΗ και 4 4 4 4. Σας αγαπάω και καλή συνέχεια.

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο από τον προσωπικό λογαριασμό του Κώστα Κιάσσου στο Facebook.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook