listen live
ακούτε τώρα:

listen live
ακούτε τώρα:

ακολουθεί:

e-radio logo

Φουλ επίθεση και καυστική ανακοίνωση: «Αδιάφοροι μέτοχοι με άκρως προκλητική στάση»!

Όσα συμβαίνουν στον ΟΦΗ μέσα στις τελευταίες ώρες είχαν ως αποτέλεσμα την έκδοση ανακοίνωσης από τους «Snakes» που με πολύ αυστηρό ύφος και σε υψηλούς τόνους παίρνουν θέση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Snakes»

«Οργή, αγανάκτηση αλλά κ στεναχώρια ίσως να είναι τα συναισθήματα τα οποία διακατέχουν τους φιλάθλους μας, μαθαίνοντας τις εξελίξεις στην ομάδα το τελευταίο 48ωρο. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Κ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!! Εκείνη η περίφημη παρέα των 9 που θα μεγάλωνε αριθμητικά με κοινό σκοπό την επιστροφή της ομάδας μας στη Σούπερ Λιγκ, νοικοκυρεμένη, οργανωμένη,κ χωρίς χρέη μαθαίνοντας απ τα λάθη του παρελθόντος, τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται μισό βήμα πριν να τα τινάξουν όλα στον αέρα με την αδιαφορία τους! Κωμικοτραγικό γεγονός να μη μπορούν να συγκεντρώσουν ούτε το ποσό για τις προκαταβολές παιχτών οι οποίοι περιμένουν 3-4 ημέρες σε ξενοδοχεία για να υπογράψουν το συμβόλαιό τους!

«Μέτοχοι» αμέτοχοι, η στάση σας απέναντι στη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ που αντιπροσωπεύει χιλιάδες κόσμο αλλά κ ένα ολόκληρο νησί είναι ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ!!!! 2 χρόνια πριν διατυμπανίζατε κ δηλώνατε με πάθος κ απόλυτη σιγουριά, ότι θα φέρετε την ομάδα ξανά βήμα βήμα εκεί που ανήκει, με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ. ΘΥΜΑΣΤΕ??? Πιστέψαμε στα λόγια σας κ τις μεγάλες υποσχέσεις, αφού θεωρήσαμε ότι εσείς οι επιφανείς κ πετυχημένοι επιχειρηματίες του Ηρακλείου κ της ΚΡΗΤΗΣ, πολύ πιθανόν να ήσασταν η τελευταία ελπίδα για κάτι καλύτερο. Αποφασίσαμε να σας στηρίξουμε κ να σας δώσουμε το χρόνο που απόλυτα δικαιολογημένα θα χρειαστείτε. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ξανά για εμάς βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές βλέποντας την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε κ έφτασε η ώρα να σας δηλώσουμε κατηγορηματικά, ότι εάν πρόθεσή σας είναι να σταματήσετε τη χρηματοδότηση της ομάδας, κάντε το!!!!! Όμως αφού τηρήσετε τις υποσχέσεις σας κ τιμήσετε τα λόγια σας προ 2ετίας δια στόματος ΑΝΤΥΠΑ ΣΗΦΑΚΗ! «ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ».

Μεταμορφωθείτε έστω κ την ύστατη στιγμή απ’ο «Μέτοχοι» αμέτοχοι, σε μετόχους με καρύδια κ καλύψτε τις όποιες οφειλές υπάρχουν κ ανεβάστε την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Όταν το πράξετε αυτό μπορείτε να πάτε στα εφτά καλα του Θεού, αφήνοντας την ομάδα να βρει το δρόμο της. Ο ΟΦΗ έχει κόσμο, είναι ΙΔΕΑ κ οι ιδέες δεν πεθαίνουν! Εν οψει της Γ.Σ. της Τετάρτης σας προειδοποιούμε να μην βγείτε από την αίθουσα χωρίς να έχετε κάνει το αυτονόητο, τηρώντας τις υποσχέσεις σας. Θα μας βρείτε μπροστά σας κ το Ηράκλειο είναι μικρό. Δεν κωλώσαμε κ δεν μας σταμάτησε κανείς φανερά αποδεδειγμένα στο παρελθόν. Ούτε κ τώρα λοιπόν!

Τέλος, σαν Σύνδεσμος Οργανωμένων Οπαδών «SNAKES 4 HERAKLION CLUB» απευθυνόμαστε σε όλο το κόσμο της ομάδας κ τον καλούμε να μείνει σε εγρήγορση κ ενεργός στις εξελίξεις, επιστρέφοντας τη νέα χρονιά στη φυσική του θέση το ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ, υποστηρίζοντας έμπρακτα κ ενεργά το σήμα, την ιδέα, το ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΚΑΜΑΡΙ Κ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!!!!ΟΦΗ!!!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ!!!!

Υ.Γ.: «ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ»!! ΘΥΜΑΣΤΕ???? – SNAKES 4 HERAKLION CLUB».