Οι Ισπανοί στέλνουν παίκτη στον ΟΦΗ!

Μια ημέρα μετά την μεταγραφή του Αρμίτσε Ορτέγκα, ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι πολύ κοντά στον ΟΦΗ βρίσκεται και ο 26χρονος Ισπανός μέσος Μάριο Μάρτος.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τις προηγούμενες ώρες υπήρχε η πληροφορία ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει στην λίστα του έναν Ισπανό ποδοσφαιριστή χωρίς το όνομα του να έχει διαρρεύσει. Και δίχως βέβαια να γνωρίζουμε, λόγω και του προχωρημένου της ώρας για να το διασταυρώσουμε, αν είναι πράγματι εκείνος, οι Ισπανοί κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις του ΟΦΗ με τον 26χρονο (γεν. 14/11/1991 βραχύσωμο μέσο (υψ. 1,76) Μάριο Μάρτος.

Ο Μάριο Μάρτος Σερράνο όπως είναι το πλήρες όνομα του Ισπανού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα jaenenjuego.es βρίσκεται μια ανάσα από τον ΟΦΗ και μάλιστα τονίζει ότι θα βρίσκεται στο Ηράκλειο εντός των επόμενων ημερών προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή του.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του ο Μάρτος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο στον ΟΦΗ και μένει να φανεί αν είναι ο Ισπανός για τον οποίο λένε οι πληροφορίες του Gentikoule.

Ο Μάρτος αγωνίστηκε φέτος στην Γ’ κατηγορία της Ισπανίας με την φανέλα της Λινάρες ενώ έχει παίξει και στην Κύπρο με την φανέλα του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που βρήκαμε, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και την φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια με την φανέλα της Λινάρες πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook