O Bασίλης Πλεσίτης στον Athletic Radio 104,2

Ο πρωτεργάτης της φετινής επιτυχίας και της κατάκτησης του πρωταθλήματος, Βασίλης Πλεσίτης, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και τον Μανώλη Θέμελη τονίζοντας με νόημα ότι “έχουμε άψογη συνεργασία με το Νίκο Παπαδόπουλο που δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτά τα παιδιά”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Πλεσίτης στον Athletic Radio 104,2

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: “Τα παιδιά μου μας έκαναν χαρούμενους και περήφανους. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, με προβλήματα αλλά τα παιδιά κατάφεραν μέσα από πολύ δουλειά να την ολοκληρώσουν με μαγικό τρόπο που ταυτόχρονο καλύπτει όλα τα δεινά που περάσαμε”.

Για τα παιχνίδια με Άρη, Τρίκαλα: “Και τα δύο σωματεία ήταν ηλικιακά, μεγαλύτερα παιδιά, όμως οι δικοί μας παίκτες με αυταπάρνηση και ψυχή καταφέραμε να γίνουμε πρωταθλητές”.

Για την δική του παρουσία: “Είναι διαφορετικά τα δεδομένα, άλλο πρωτάθλημα εκείνο και άλλο το δικό μας. Η επιτυχία αντικατοπρίζει όλο το σωματείο ειδικά στα τμήματα υποδομής και μας δίνει ελπίδα για την επόμενη ημέρα. Ο μεγαλύτερος τίτλος για εμένα είναι ότι υπάρχουν παίκτες που συνεργάστηκα μαζί τους και οι οποίοι παίζουν στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Είμαι πάντα χαρούμενος για την πρόοδο των παιδιών και πανηγυρίζω κάθε φορά που ένα νέο παιδί παίζει σε μεγάλη ομάδα. Είμαστε σε κρίση, δεν έχουμε χρήματα και πρέπει να στραφούμε στα μικρά παιδιά. Πάντα λέω στα παιδιά ότι ψηλά θα πάτε όχι μόνο με τον ιδρώτα σας αλλά και από το αίμα σας”.

Για τον τελικό κόντρα στον Άρη: “Δεν υπήρχαν τεράστιες διαφορές. Ήμασταν ουσιαστικοί και βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ σε κρίσιμο σημείο, παρά ταύτα ο Άρης μπήκε δυνατά και απειλούσε, εμείς ταυτόχρονα γίναμε επικίνδυνοι στην αντεπίθεση, ισοφαριστήκαμε στο πρώτο μας στημένο βάλαμε γκολ και μετά διαχειριστήκαμε το παιχνίδι σωστά και ώριμα. Το σκορ μας αδικεί γιατί είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλα γκολ. Θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον Λευτέρη Πουπάκη που στήριζε την προσπάθεια μας, στον Αλκιβιάδη Πλουσή που είχε την ευθύνη για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παιδιών και έτσι τελείωσε αυτή η δύσκολη χρονιά”.

Για την παρουσία νέων παιδιών στην μεγάλη ομάδα: “Οι άνθρωποι του ΟΦΗ να δουν τι δεν έκαναν καλά τα προηγούμενα χρόνια και να τα διορθώσουν. Ήδη κινούνται σε σωστά πλαίσια και πρέπει να υπάρχει υγεία και να ξαναγυρίσει η ομάδα εκεί που αξίζει”.

Για το ενδιαφέρον του Νίκου Παπαδόπουλου: “Με το Νίκο έχουμε άψογη συνεργασία και πραγματικά δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα παιδιά μας. Αυτό το εξάμηνο παρακολουθούσε φιλικά, προπονήσεις και έχουμε ανάγκη τέτοιους ανθρώπους αλλά πρέπει να το υλοποιήσουμε το πλάνο και ήδη στο μυαλό των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι ορισμένα παιδιά ώστε να πάρουν μέρος στην μεγάλη ομάδα. Κανένα από αυτά τα παιδιά δεν είναι έτοιμα να πάνε σε υψηλό επίπεδο αλλά θέλει δουλειά και ιδρώτα”.

Για την προώθηση νέων παιδιών στην “μεγάλη” ομάδα: “Πέρα από τον Κοντογιάννη και Μανιαδή εκτίμηση μου είναι ότι δύο με τρία παιδιά είναι έτοιμα να πάνε αλλά το σημαντικό είναι ότι αρκετά παιδιά έδειξαν σημάδια βελτίωσης και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και περήφανο”.

Για τη νέα χρονιά: “Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα θα το κάνουμε τις επόμενες ημέρες και θα συζητήσουμε για αυτά τα θέματα”.

Για τον επίλογο της φετινής περιόδου: “Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα, κάναμε 32 φιλικά παιχνίδια, μόλις 10 επίσημα, όμως η διάθεση των παιδιών έδινε και σε εμένα δύναμη και δουλεύαμε και ιδιαίτερα χάρηκα γιατί ανταμωθήκαμε στο τέλος”.

Για το πρωτάθλημα Κ19: “Ήταν μια άθλια διοργάνωση. Μάλιστα, την ώρα της απονομής, ο πρόεδρος της Football League μας ζήτησε συγνώμη από όλους και μας υποσχέθηκε πως του χρόνου τα πράγματα δεν θα είναι έτσι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook