ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ο ΟΦΗ!

Τα παιδιά του Βασίλη Πλεσίτη έφεραν την κούπα στο Ηράκλειο και κερδίζοντας 2-1 τον Άρη κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κ19 της Stoiximan Football League.  Ο ΟΦΗ τρέλανε όλο τον κόσμο και αποδεικνύοντας ότι αποτελούν μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα στέφθηκε πρωταθλητης στον τελικό που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου. Τα παιδιά του Βασίλη […]

Τα παιδιά του Βασίλη Πλεσίτη έφεραν την κούπα στο Ηράκλειο και κερδίζοντας 2-1 τον Άρη κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κ19 της Stoiximan Football League. 

Ο ΟΦΗ τρέλανε όλο τον κόσμο και αποδεικνύοντας ότι αποτελούν μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα στέφθηκε πρωταθλητης στον τελικό που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου.
Τα παιδιά του Βασίλη Πλεσίτη ήταν καλύτερα από το ξεκίνημα του αγώνα και απείλησαν με τον Λαμπριανίδη. Το παιχνίδι ήταν ανοικτό και τελικά στο 40′ ήρθε το γκολ με τον Περδίκη να ανοίγει το σκορ με δυνατό σουτ βάζοντας μπροστά στο σκορ τον ΟΦΗ με 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Άρης άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση και στο 62′ ο Κλιγγόπουλος ισοφάρισε σε 1-1. Ο ΟΦΗ πήρε ξανά τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να πάρει προβάδισμα αμέσως με κεφαλιά του Λαμπριανίδη.
Μετά το 2-1 ο ΟΦΗ βρήκε χώρους για να καθαρίσει το παιχνίδι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook